Ikkunallinen ovi

Yritysesittely

Ovesta Oy on erikoistunut valmistamaan laadukkaita sisäovia jo vuodesta 1977. Valmistamme ovet tilauskohtaisesti, joten meille standardiovi tai erikoisovi ovat yhtä helppoja valmistaa.

Virallinen nimi: Ovesta Oy

Historia: Perustettu 1977 Puusepänliike Tenho Pitkänen nimellä. Vuonna 2002 Tenho Pitkänen eläköityi ja yrityksessä alusta asti mukana ollut Auvo Alholm osti osake-enemmistön. Vuonna 2007 nimi muutettiin Ovesta Oy:ksi, kuvaten paremmin yhtiön toimintaa. Alholm toimi yhtiön toimitusjohtajana ja pääomistajana vuoteen 2015 asti, jolloin yrityksen koko osakekannan osti Pasi Saarinen. Siirtymäajan jälkeen Auvo Alholm eläköityi kesällä 2015.

Y-tunnus: 0168755-3

Postiosoite: Sorsala 9, 82110 Heinävaara

Verkko-osoite: www.ovesta.fi

Facebook: Facebook/OvestaOy

Toiminnan kuvaus: Ovesta Oy on erikoistunut valmistamaan laadukkaita sisäovia. Ovesta Oy toteuttaa suunnittelijoiden tai tilaajien välioviin liittyviä toiveita tuottamalla erikoismitoitettuja ja –rakenteellisia väliovia kotimaisille sekä ulkomaisille markkinoille Keski.-Eurooppaan ja Venäjälle.

Toimitusjohtaja: Pasi Saarinen

Puhelin: 050 300 8881

E-mail: pasi.saarinen(at)ovesta.fi

Tuotteet: laakaovet, heiluriovet, työntöovet, palo-ovet, äänieristysovet, röntgensuojaovet, karmit ja kynnykst, lasiseinät, helat ja varusteet

Toiminnot: Raaka-aineena käytämme Pohjois-Karjalaista tiheäsyistä tyvipuuta, joka sahataan, kuivataan ja höylätään itse. Näin varmistamme erittäin korkealaatuisen tiheäsyisen ja oksattoman raaka-aineen jota ei markkinoilta muuten saa. Ovien, karmien ja kynnysten valmistus ja pintakäsittely.

Asiakkaat: rakennusliikkeet, rautakaupat, rakentajat ja rakennuttajat sekä yksityiset rakentajat.

Kohteet: laitokset, yritys- ja toimitilat, saneerauskohteet sekä omakotitalot